LG G5: update naar Android 8.0 Oreo beschikbaar in Nederland

Goed nieuws voor degenen die de LG G5 nog niet op zolder hebben weggestopt. De smartphone wordt vanaf nu voorzien van een update naar Android 8.0 Oreo. De update brengt verschillende nieuwe features naar het toestel.

Oreo voor LG G5

Waar het enige tijd stil bleef rondom de update voor de LG G5, is er nu goed nieuws te melden. De smartphone die in 2016 werd uitgebracht, ontvangt vanaf nu de update naar Android 8.0 Oreo. De LG G5 werd op de markt gebracht met Marshmallow en ontvangt na Nougat nu dus zijn tweede OS-update. Dit zal tevens de laatste grote update zijn voor de high-end smartphone die LG met veel enthousiasme op de markt bracht. Het publiek leek echter het modulaire design niet te omarmen.

LG G5 Android 8.0 Oreo

De bezitters van de LG G5 laten aan DroidApp weten dat de update nu wordt aangeboden en gedownload kan worden via het toestel. Je hebt dus geen computer nodig om de update uit te voeren. De update naar Oreo brengt verschillende verbeteringen. Denk aan verbeterde automatisch aanvullen, app badges en ondersteuning voor picture-in-picture. Alle nieuwe functies vind je in dit artikel.

Zoals gezegd wordt de update OTA aangeboden. Zodra deze beschikbaar is voor je LG G5, krijg je hiervan een melding op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel