LG rolt onverwacht beveiligingsupdate oktober 2017 uit voor LG G5

Het leek er even op dat LG de smartphone van vorig jaar, de LG G5, vergeten was. De Koreaanse fabrikant heeft nu beveiligingsupdate oktober 2017 vrijgegeven voor het toestel. Opvallend, want de LG G6 blijft nog steeds bij die van juli steken.

LG G5: beveiligingsupdate oktober 2017

Voor de bezitters van de LG G5 is er goed nieuws; LG is jullie niet helemaal vergeten. Vanaf nu wordt in Nederland de beveiligingsupdate oktober 2017 verspreid naar het toestel. Hierdoor worden enkele lekken in de beveiliging gedicht. Het was al weer enige tijd geleden dat LG een update uitbracht voor het toch wel geflopte toestel uit 2016. De modules waarmee extra functionaliteit toegevoegd kon worden, sloeg niet aan bij de consument.

LG G5 beveiligingsupdate oktober 2017

Opvallend is dat de LG G5 eerder de beveiligingsupdate krijgt dan de LG G6, die in Nederland nog steeds blijft steken op die van juli. Er is echter hoop voor de G6-bezitters; LG heeft toegezegd dat ieder moment een nieuwe update beschikbaar kan komen voor de LG G6. De update voor de G5 wordt dus vanaf nu uitgerold, je krijgt hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel