LG G5: Android 7.0 Nougat vanaf nu in Nederland beschikbaar

LG is in Nederland begonnen met het updaten van de LG G5. Het gaat om de update naar Android 7.0 Nougat. In de afgelopen dagen verscheen de update naar de nieuwste Android-versie al in verschillende landen, en nu dus ook in ons land.

LG G5: Android 7.0 Nougat update

Bezitters van de LG G5 zullen goed het weekend ingaan. LG is in Nederland begonnen met de verspreiding van de update naar Android 7.0 Nougat voor het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant. In de afgelopen week kwam ook Sony al met de Nougat-update voor de Xperia XZ en Xperia X Performance. In verschillende landen werd de update in de afgelopen dagen al verspreid. Uit informatie van DroidApp blijkt dit nu ook in Nederland te gebeuren.

LG G5 Android 7.0 Nougat

Nieuwe functies en verbeteringen

LG brengt met de update naar Android Nougat extra functies naar de LG G5. Zo is onder andere de weergave van de notificaties aangepast. Daarnaast wordt er nog beter met het uithoudingsvermogen omgegaan door verbeteringen in Doze. Vanaf nu kan je ook de Multi-window functie gebruiken met eigenlijk alle apps.

Zoals gezegd is vanaf nu begonnen met het updaten van de LG G5 (H850). Je kunt de OTA update vanaf nu verwachten op je toestel. Het kan even duren totdat de update voor iedereen beschikbaar is. Mocht je nog geen melding op je telefoon hebben ontvangen van de update, dan kan je ook handmatig controleren. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update, en controleer vervolgens op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel