LG G5: modulaire smartphone vanaf vandaag verkrijgbaar

De nieuwste smartphone van LG, de LG G5, is vanaf vandaag verkrijgbaar bij diverse winkels. Voor LG is het de eerste semi-modulaire smartphone die uitgebreid kan worden met modules. Wie het toestel heeft voorbesteld zal de G5 nog voor het weekend ontvangen.

LG G5 nu verkrijgbaar

De LG G5 is het vlaggenschip toestel van de Koreaanse fabrikant LG, met haar semi-modulaire opbouw zet LG een interessant toestel op de markt. Middels tal van modules kan het toestel worden voorzien van nieuwe functionaliteiten zoals een camera-handgreep. Door de onderkant van het toestel los te klikken kan ook de batterij verwisseld worden.

Qua specificaties is de LG G5 uitgerust met 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte voor apps en media. Aan de achterzijde zijn twee camera’s te vinden waarvan één 135-graden groothoeklens waarmee in een klik veel meer vastgelegd kan worden tegenover de standaard camera.

Wie de LG G5 wil aanschaffen moet rekening houden met een adviesprijs van 699 euro. De modules zijn los verkrijgbaar en variëren van 99 tot 279 euro. Op onze toestel-pagina vind je de meest actuele prijzen van de LG G5.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel