LG Friends accessoires vanaf eind april te verkrijgen, dit zijn de prijzen

Op het Mobile World Congress van dit jaar kondigde LG naast de LG G5 ook tal van accessoires aan. De LG Friends zoals deze accessoires genoemd worden zullen vanaf eind april te verkrijgen zijn. Naast de beschikbaarheid zijn ook de prijzen vrijgegeven.

LG Friends bijna verkrijgbaar

In totaal zullen vijf LG Friends beschikbaar zijn eind deze maand met elk een eigen prijskaartje. De LG CAM Plus biedt een camerahandgreep voor de LG G5, cameratoetsen en een 1200 mAh extra batterij. Wie de LG G5 heeft voorbesteld krijgt deze accessoire gratis, maar in de winkel zal deze verkrijgbaar zijn voor 99 euro.

Ook de HiFi Plus module voor de LG G5 zal eind deze maand in de winkels liggen voor 149 euro. Deze module voorziet de G5 van hoge audiokwaliteit (32bit/384kHz) en is ook als aparte DAC te gebruiken voor de computer. Snel even een LG G5 batterij opladen kan middels de Hybrid Battery Charger, ook is de oplader te gebruiken als draagbare batterij. Voor een bedrag van 60 euro heb je de LG G5 Hybrid Battery Charger in huis.

LG Friends

Met de LG 360 Cam maak je prachtige 360-graden video’s en foto’s, video’s worden gemaakt in 2K-resolutie en 5.1 surround sound. De twee 13 megapixel camera’s met 200-graden groothoeklenzen en 4GB opslagruimte kosten je portemonnee 279 euro.

Tot slot brengt LG ook haar LG 360 VR bril op de markt, volgens de fabrikant simuleert deze een 130-inch televisie op twee meter afstand. De bril wordt via een kabel aangesloten op de LG G5 waarna je Virtual Reality ervaring kan beginnen. De LG 360 VR heeft een adviesprijs van 279 euro meegekregen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel