LG maakt fraaie 360-graden achtergronden beschikbaar voor LG G5

LG heeft voor de LG G5 twaalf schitterende 360-graden achtergronden beschikbaar gemaakt. Door de telefoon te bewegen of het scrollen kun je in alle richtingen rondkijken. De fabrikant wil met de achtergronden de LG 360 CAM wat aandacht geven, met de camera kunnen 360-graden foto’s gemaakt worden.

LG 360-graden achtergronden

De LG G5 moet nog worden uitgebracht in Nederland en België maar wanneer het eenmaal verkrijgbaar is kun je twaalf fraaie 360-graden achtergronden downloaden. De foto’s zijn genomen door professionele fotografen en variëren van een prachtig landschap tot beroemde steden.

LG G5 360-graden achtergronden

De twaalf gratis achtergronden zijn te downloaden via de LG SmartWorld app. LG voegt vanaf mei tot november iedere maand vier nieuwe achtergronden toe aan de app. Tevens zijn de wallpapers beschikbaar in alle 69 landen waar LG SmartWorld te gebruiken is. Onder deze landen vallen ook Nederland en België.

De LG G5 werd vorige maand op het Mobile World Congress aangekondigd, het toestel met een modulaire opbouw komt 29 april in de winkels te liggen

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel