LG K-serie verder uitgebreid met K4, K5 en K8

LG komt met nog meer toestellen in de K-serie. Naast de eerder aangekondigde LG K7 en K10 zullen we binnenkort ook kennismaken met de LG K4, LG K5 en LG K8. De K-serie van LG staat bekend om de uitgebreide multimedia-mogelijkheden en een vriendelijk prijskaartje.

LG K4, K5 en K8

Begin januari werden op de CES in Las Vegas de LG K7 en K10 aangekondigd. Deze twee smartphones waren de eerste twee toestellen van de nieuwe K-serie. Op Facebook heeft LG nu een teaser uitgebracht voor de K-serie waarop drie nieuwe toestellen worden aangeduid. Het gaat om de LG K4, K5 en K8.

LG K4 K5 K8

Veel details zijn er niet bekend over de drie toegevoegde toestellen. We kunnen opmaken dat in ieder geval de K4 en K8 ondersteuning voor 4G zal krijgen en dat de LG K5 het zonder 4G-internet zal moeten doen. Van de eerder aangekondigde LG K7 en K10 weten we wel al de specificaties, die je kunt bekijken via onderstaande buttons op de toestelpagina’s. We verwachten dat LG tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, eind februari, de toestellen officieel zal aankondigen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel