LG onthult betaalbare en stijlvolle K-serie met LG K7 en K10

LG heeft zojuist een nieuwe modellijn aangekondigd; de LG K-serie. De smartphones in de K-serie hebben een moderne uitstraling en richten zich op de jongere doelgroep. Dit betekent ook dat de LG K7 en LG K10, die beiden tijdens de CES in Las Vegas getoond worden, een interessant prijskaartje hebben. Ook geavanceerde camera-functies zien we in de nieuwe toestellen terug.

LG K-serie

LG heeft naast de huidige modellijnen (zoals de LG G, LG F, LG L en LG V-serie) nu ook de LG K-serie aangekondigd. De start van de K-serie wordt afgetrapt met twee nieuwe smartphones; de LG K7 en de LG K10. Met een toestel uit de LG K-serie heb je volgens de Koreaanse fabrikant een betaalbare smartphone met een moderne look. De LG K7 en LG K10 zullen tijdens de CES in Las Vegas deze week hun debuut maken.

De achterkant van de toestellen is voorzien van een soort weefpatroon. Volgens LG moet dit ervoor zorgen dat het toestel optimaal in de hand ligt. Daarnaast zijn de toestellen voorzien van uitgebreide mogelijkheden op het gebied van multimedia. De LG K10 is voorzien van uitgebreide camera-mogelijkheden en heeft volgens het merk de meeste functies van alle smartphones in deze prijsklasse. Ook het maken van selfies is erg gemakkelijk door verschillende functies. Eén van deze functies is de mogelijkheid om een selfie te maken met een handgebaar.

LG K7 LG K10
Links de LG K10, rechts de LG K7

LG K7

De LG K7 is een smartphone met een 5,0 inch display. Daarbij zal het toestel voorzien worden van een quad-core processor, een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. De accu heeft een capaciteit van 2125 mAh en de K7 draait op Android 5.1 Lollipop. Ook biedt het toestel toegang tot 4G. De snelheid van de processor verschilt per markt, net als het interne geheugen en het werkgeheugen. Wanneer deze details voor Nederland en België bekend zijn, lees je dat op DroidApp.

LG K7 K10

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

LG K10

Met de LG K10 heb je een uitgebreide smartphone tot je beschikking. Dit toestel is voorzien van een 5,3 inch HD-display en heeft een 13 megapixel camera. Aan de voorzijde van de LG K10 bevindt zich een 8 megapixel camera zodat je de mooiste selfies kunt schieten. De batterij heeft een capaciteit van 2300 mAh en ook de K10 heeft ondersteuning voor 4G. Net als bij de K7 verschilt het werkgeheugen, de interne opslagruimte en de processor per markt. Ook deze gegevens zullen we aanvullen zodra deze bekend zijn voor de Nederlandse en Belgische markt. Bij de K10 zal het gaan om een 1.2 GHz quad-core processor of een 1.14 GHz octa-core processor.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

LG heeft niet bekend gemaakt wanneer de toestellen in de winkels zullen liggen. Ook een adviesprijs heeft LG nog niet bekend gemaakt. Wel heeft LG aangegeven de K-serie betaalbaar in de markt te zetten. Wanneer deze gegevens bekend zijn, lees je dat op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel