LG V10: uitgebreide smartphone vanaf nu te koop in Nederland en België

De LG V10 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland en België. DroidApp ontdekte vanmorgen dat de nieuwe uitgebreide smartphone van LG al wat eerder in de winkel ligt, dan eerder bekend werd gemaakt. Met de LG V10 heb je een uitgebreide smartphone met twee displays en drie camera’s. Daarnaast heeft het toestel ook een geavanceerde camera.

LG V10 in Nederland en België

Vanaf vandaag ligt de LG V10 in de Nederlandse en Belgische winkels, zo ontdekte DroidApp. De nieuwste high-end smartphone van LG is hiermee een paar dagen eerder in de schappen te vinden dan verwacht. Het toestel zou oorspronkelijk begin januari uitgeleverd gaan worden. De LG V10 is een high-end smartphone en komt beschikbaar naast de LG G4 en is dus niet de opvolger van de andere high-end smartphone.

LG V10

Display

De LG V10 beschikt over een 5,7 inch display met daarboven een extra beeldscherm, het zogenoemde Second Screen. Op het extra beeldscherm kan je altijd notificaties aflezen en toegang krijgen tot snelkoppelingen naar bepaalde apps en tools. Ook zie je in een oogopslag de huidige datum en de tijd, net als het accupercentage.

LG V10 camera

Camera’s

Aan de voorzijde is de LG V10 uitgerust met twee front-camera’s. Hierdoor kunnen er groothoek-foto’s geschoten worden zonder vervorming. Aan de achterzijde is de 13 megapixel camera geplaatst die vergelijkbare functies heeft als de camera van de LG G4. Een extraatje wat de V10 te bieden heeft is de manuele stand voor de videocamera.

LG V10 kopen

De LG V10 is in eerste instantie enkel verkrijgbaar bij Coolblue. De prijs van het toestel bedraagt los 699 euro. Tijdelijk krijg je als actie een 200GB geheugenkaart er gratis mee, want het interne geheugen kan gewoon uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Op onze LG V10 smartphone-pagina lees je alles over de LG V10, inclusief alle specificaties en de prijzen. Klik hiervoor op onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel