LG V10 komt naar Nederland en België: alles wat je moet weten

LG heeft zojuist bekend gemaakt dat de LG V10 naar Nederland en België komt. Na de oliebollen en het vuurwerk ligt de LG V10 met twee beeldschermen en verschillende unieke features zoals de handmatige videocamera in de Nederlandse winkels. Eerder zou het toestel alleen buiten Europa verkocht gaan worden, maar blijkbaar is de belangstelling voor de LG V10 erg groot.

LG V10

De LG V10 komt definitief naar Nederland en België, zo heeft LG zojuist bekend gemaakt. Eind oktober gaf LG al aan dat het toestel toch leverbaar zou worden in Europa, maar hierbij werd niet verteld of Nederland ook tot de gelukkige landen behoorde. Begin oktober kondigde LG de LG V10 aan en de specificaties zijn erg interessant.

LG V10

LG V-serie

De V10 is de eerste smartphone uit de LG V-serie. Deze serie omvat smartphones die de beste multimedia-ervaring bieden en ook het beste in huis hebben als je intensief gebruiker bent van social media. De LG V10 is vervaardigd uit roestvrij staal en een siliconen behuizing die volgens LG duurzaam en hoogwaardig is.

Second Screen

LG heeft de LG V10 voorzien van Second Screen en dit betekent dat er boven het 5,7 inch Quad-HD display een extra display is te vinden. In dit extra beeldscherm wordt nuttige informatie getoond zoals het weer, de accupercentage, de datum en de tijd. Daarnaast kan als het scherm van het toestel geactiveerd is het extra beeldscherm gebruikt worden om snelkoppelingen naar apps in te plaatsen. Volgens LG is het display zo ontworpen dat de levensduur van de batterij niet beïnvloedt wordt. Tijdens het bekijken van een filmpje kan je in het extra venster gemakkelijk ook de notificaties lezen die ondertussen binnenkomen.

LG V10

Camera

De camera van de LG V10 is vergelijkbaar met die uit de LG G4, die eerder al werd bekroond met een EISA-award voor beste smartphone-camera. Ook in onze LG G4 review waren we erg enthousiast over de fotokwaliteit die de LG G4 wist te leveren. Naast de handmatige camera-modus is bij de LG V10 ook de videocamera handmatig te bedienen. Zelfs tijdens het filmen kunnen bepaalde instellingen gewijzigd worden zodat het eindresultaat helemaal is zoals jij dat wilt.

LG V10 camera

Verkrijgbaarheid

De LG V10 kan vanaf vandaag enkel bij Coolblue gepre-orderd worden voor 699 euro. Voor inwoners van België kan de LG V10 ook al besteld worden. Vanaf 2 januari 2016 zullen de toestellen uitgeleverd worden. Wil je alle specificaties, het gerelateerde nieuws en de prijzen raadplegen? Bekijk dan via onderstaande button de LG V10 overzichtspagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel