LG V10 met twee displays komt toch naar Europa

LG heeft vandaag bekend gemaakt dat de LG V10 smartphone toch naar Europa zal gaan komen. De Koreaanse fabrikant gaf bij de lancering nog aan dat het toestel niet naar Europa zou gaan komen. Opvallend aan de LG V10 zijn de twee camera’s aan de voorzijde, evenals de twee displays aan de voorkant van het toestel.

LG V10 naar Europa

LG heeft zojuist bekend gemaakt dat de LG V10 toch naar Europa zal gaan komen. De smartphone moet de toch wel tegenvallende kwartaalcijfers van LG doen vergeten. Begin deze maand kondigde de fabrikant de LG V10 aan, samen met de tweede generatie LG Watch Urbane. De LG V10 zal in eerste instantie verschijnen in de Verenigde Staten, China en Hong Kong. Daarna zal het toestel ook in andere regio’s beschikbaar komen, inclusief “belangrijke markten” in Europa. Het is niet bekend op dit moment of Nederland en België daar ook bij horen.

LG V10

Twee schermen en twee camera’s

Aan de voorzijde van de LG V10 bevindt zich een 5,7 inch Quad-HD display. Daarnaast zit er boven dat scherm nog een extra 2,1 inch scherm die de productiviteit kan verhogen. Dit scherm kan meldingen, snelkoppelingen en notificaties tonen, zonder dat het hele scherm geactiveerd hoeft te worden. Ook zijn er twee 5 megapixel camera’s aan de voorkant te vinden. Dit heeft als resultaat dat er foto’s geschoten kunnen worden met een hoek van 80-120 graden, zonder vervorming.

LG V10 achterkant

Handmatige videomodus

LG wil bij de LG V10 ook de handmatige videomodus onder de aandacht brengen. We zagen bij de LG G4 al de handmatige fotomodus met veel mogelijkheden, bij de LG V10 is dat er voor video’s. Volgens LG moet het mogelijk zijn om met de LG V10 professionele video’s op te kunnen leveren. Tijdens de opname kunnen diverse instellingen aangepast worden, waaronder de frame-rate, ISO, witbalans en diverse andere instellingen.

LG V10 videocamera

Materiaal

De LG V10 bestaat uit roestvrij staal en moet beschermen tegen vallen. Ook is het oppervlak van de LG V10 voorzien van een speciale coating waarmee je een premium en duurzaam toestel in handen hebt.

Overige mogelijkheden LG V10

Er is ook een vingerafdrukscanner aanwezig en een Snapdragon 808 hexa-core processor, die we kennen uit de LG G4. Tevens is er 3GB aan RAM-geheugen, 64GB intern geheugen en een mogelijkheid om dit geheugen uit te breiden met een geheugenkaart. Verder vinden we een verwisselbare 3000 mAh accu, een 16 megapixel camera en natuurlijk 4G, NFC en WiFi.

Als er meer informatie bekend is over de komst van de LG V10 naar Nederland en België, lees je dat uiteraard terug op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel