LG V10 verkoopt erg goed: 10.000 exemplaren per dag

LG doet goede zaken met de LG V10. Het toestel is anderhalve maand in de verkoop en zal volgende week ook in Nederland verkrijgbaar zijn. LG heeft de LG V10 voorzien van twee displays en drie camera’s. Ook op andere gebieden hoef je niks te missen op de LG V10.

LG V10 verkoop

De LG V10 gaat als warme broodjes over de toonbank, dat laat LG weten. In de eerste 45 dagen wist de Koreaanse fabrikant 450.000 exemplaren van de LG V10 te verkopen; wat neerkomt op 10.000 per dag. De populariteit is dan wel minder dan de iPhone en Galaxy-toestellen zoals de Samsung Galaxy S6; de LG V10 is een volledig nieuw toestel (de eerste uit de V-serie) en er is vrijwel geen reclame nog gemaakt voor het toestel.

LG V10

Opvallend is de LG V10 zeker. Het toestel heeft twee camera’s aan de voorzijde en één camera aan de achterzijde. Daarnaast heeft de V10 boven het ‘standaard’ display een extra scherm waarop je precies kunt zien of er meldingen zijn en kan je snelkoppelingen plaatsen. Vanaf begin januari is de LG V10 in Nederland verkrijgbaar. De LG V10 volgt overigens niet de LG G4 op.

LG V10 mogelijkheden

Alles over de LG V10 weten? Via onderstaande button vind je al het nieuws en de specificaties. De LG V10 is vanaf volgende week verkrijgbaar en is nu al te pre-orderen bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel