LG K4: scherp geprijsde smartphone uitgebracht in Nederland

LG heeft de LG K4 uitgebracht in Nederland. Het is hiermee het tweede toestel uit de LG K-serie die voet zet op Nederlandse bodem. De LG K4 is een interessant geprijsde smartphone met prima specificaties voor zijn prijs. Eerder werd de LG K10 al uitgebracht in Nederland.

LG K4

De LG K4 is uitgebracht in Nederland. De budget-smartphone van LG is hiermee de tweede smartphone uit de LG K-serie die uitgebracht wordt. Eerder schreven we al over de LG K10 die in Nederland de verkoop in ging. De LG K4 is voorzien van een prima specificaties voor een relatief lage prijs. Zo is het toestel compact gehouden door het 4,5 inch display en het gewicht van 120 gram.

LG K4

Het interne geheugen van 8GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 32GB. Daarnaast heeft LG het toestel uitgerust met 1GB RAM-geheugen en een 1GHz quad-core processor. De accu van de LG K4 heeft een capaciteit van 1940 mAh en is verwisselbaar. Het toestel draait op Android 5.1.1 Lollipop met daarover de LG UX interface. Foto’s kan je maken met de 5 megapixel of 2 megapixel front-camera.

Alle informatie

Dan de prijs van de LG K4; die ligt onder de 130 euro. Wil je alle specificaties weten en zien waar deze smartphone te koop is? Raadpleeg dan via onderstaande button de LG K4 smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel