LG K4: low-end smartphone opgedoken op website

De LG K-serie werd onthuld op de CES in Las Vegas. Twee toestellen werden hier gepresenteerd; de LG K7 en LG K10. Onlangs doken er al berichten op over meer toestellen uit de K-serie en eentje hiervan is de entry-level LG K4. Dit toestel is nu ook opgedoken op de website van de fabrikant.

LG K4

Eerder deze maand presenteerde LG de LG K-serie. Deze serie omvat premium-smartphones voor een vriendelijke prijs. Waar we eerder alleen de LG K7 en LG K10 te zien kregen doken daarnaast nog meer nummers op uit de serie. Nu is de LG K4 opgedoken op de Russische website van LG, waardoor we de specificaties van het toestel te weten komen.

LG K4

Specs

De LG K4 zal beschikken over een 4,5 inch scherm met een resolutie van 480 x 854 pixels. Daarnaast is er 1GB RAM-geheugen, 8GB intern geheugen wat uitbreidbaar is met een geheugenkaart en een verwisselbare 1940 mAh accu. De LG K4 is voorzien van een 5 megapixel camera en een 2 megapixel front-camera. Er is een mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken (dual-sim) en het low-end toestel draait op Android 5.1.1 Lollipop. De processor van de LG K4 betreft een MediaTek 1GHz quad-core processor.

Release

Naar verwachting zullen we binnenkort meer te weten komen over de LG K4. Op dit moment is -nog- niet bekend of het toestel ook in ons land uitgebracht zal gaan worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel