LG K10 onverwacht verkrijgbaar in Nederland

De LG K10 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De LG K-serie werd in januari aangekondigd tijdens de CES in Las Vegas. De LG K10 is een interessant geprijsde smartphone met een stijlvol design. We vertellen je graag meer over dit toestel.

LG K10

Vanaf vandaag is de LG K10 verkrijgbaar in ons land, zo ontdekte DroidApp vanmorgen. De smartphone werd samen met de LG K7 aangekondigd tijdens de CES in Las Vegas. Aan de voorzijde is er een 5,3 inch display met een HD-resolutie van 1280 x 720 pixels. Het schieten van foto’s is ook geen enkel probleem want er is aan de achterkant een 13 megapixel camera aanwezig, terwijl aan de voorzijde een 5 megapixel front-camera geplaatst is.

LG K10

De LG K10 geeft gebruikers toegang tot 4G internet. Onder de motorkap bevindt zich een 1.2 GHz quad-core processor, 1,5 GB werkgeheugen en 16GB intern geheugen. Mocht je aan de standaard opslagruimte niet voldoende hebben, dan kan dit uitgebreid worden met een geheugenkaart.

LG K10 kopen

Zoals gezegd is vanaf vandaag de LG K10 verkrijgbaar in Nederland voor iets minder dan 200 euro, onder andere bij Belsimpel. Voor een compleet overzicht van specificaties en prijzen, klik je op onderstaande button. Daar vind je alle informatie op de LG K10 overzichtspagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel