LG X Screen met twee beeldschermen uitgebracht in Nederland

De LG X Screen is door LG uitgebracht in ons land. Het toestel werd samen met de LG X Cam aangekondigd voorafgaand aan het Mobile World Congress. Wat direct opvalt aan de LG X Screen is het bijzondere display van de smartphone. Er zijn namelijk twee beeldschermen te vinden op de X Screen. Maar wat kan je er allemaal mee?

LG X Screen

Nadat van het weekend al de LG K8 werd uitgebracht in ons land, is nu ook de LG X Screen bij de eerste winkels verkrijgbaar. Zoals de naam al doet vermoeden heeft LG de LG X Screen voorzien van een speciaal beeldscherm. Om precies te zijn is de LG X Screen voorzien van twee displays. Boven het ‘standaard’ 4,93 inch display bevindt zich een kleiner 1,76 inch display. Het secundaire display kan gebruikt worden voor meldingen, notificaties en snelkoppelingen. Deze vergelijkbare feature zagen we eerder in de LG V10 terug.

Het beeldscherm

Dankzij het tweede beeldscherm van de LG X Screen verdwijnt bijvoorbeeld niet je navigatie uit beeld tijdens het navigeren als je gebeld wordt. De melding van een inkomende oproep verschijnt dan bovenin beeld. Het hoofd-display heeft een HD-resolutie en er bevindt zich aan de voorzijde ook nog een 8 megapixel front-camera. Aan de achterzijde is een 13 megapixel camera geplaatst.

LG X Screen

De LG X Screen heeft een net afgewerkt design en beschikt over een 1.2 GHz quad-core processor. Daarnaast is er Android 6.0 Marshmallow en heeft de accu een capaciteit van 2300 mAh. Wil je alles weten over de LG X Screen? Op onze uitgebreide LG X Screen pagina, via onderstaande button, vind je alle specificaties en prijzen van de smartphone. Het toestel kost 249 euro en is onder andere verkrijgbaar bij Mobiel.nl en Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel