LG X Power met enorme accucapaciteit komt naar Nederland

LG brengt de LG X Power uit in Nederland, zo heeft DroidApp zojuist ontdekt. De smartphone is voorzien van een enorme accucapaciteit en zal tegen een vriendelijke prijs te koop aangeboden worden. In Nederland is uit de X-serie enkel de X Screen uitgebracht. Nu wordt de X-lijn van LG verder uitgebreid met de LG X Power.

LG X Power naar Nederland

De LG X Power zal uitgebracht worden in Nederland. De nieuwe stijlvolle smartphone van de Koreaanse fabrikant is slechts 7,9 millimeter dik. In juni van dit jaar dook de Power samen met de X Style al op in Oekraïne. DroidApp ontdekte zojuist dat LG de LG X Power op de Nederlandse website heeft geplaatst. Dit betekent dat de X Power ook in Nederland zal verschijnen, over de LG X Style is geen release bekend.

Mogelijkheden

LG plaatst de X Power in het mid-end segment qua prijs, maar doet geen grote bezuinigingen op de specificaties van het toestel. De LG X Power is voorzien van een 5,3 inch HD-display, een MediaTek 1.3 GHz quad-core processor en 2GB RAM-geheugen. De interne opslagruimte telt 16GB en kan met nog maximaal 32GB uitgebreid worden met een geheugenkaart. Voor het maken van foto’s is er de 13 megapixel camera of 5 megapixel front-camera. Over Android 6.0 Marshmallow heeft LG haar eigen LG UX skin gelegd.

LG X Power

Accu

Zoals de naam LG X Power al aangeeft, is de accu dé key-feature van het toestel. Er is een enorme batterijcapaciteit van 4100 mAh. Door de ondersteuning voor snel opladen is de accu in een kortere tijd volgeladen. LG belooft een oplaadtijd van 2,3 uur. Mocht je een ander toestel met de LG X Power willen opladen, dan is dit ook mogelijk. Via een optionele USB OTG-kabel voorzie je een ander toestel weer van stroom.

LG X Power OTG

Verkrijgbaarheid

Hoewel in Oekraïne een prijs opdook van omgerekend 180 euro, zal het toestel in Nederland voor 199 euro in de winkels liggen, zo is onze verwachting. Een exacte datum dat de LG X Power in de winkel ligt is niet bekend, maar verwacht wordt dat hij september/begin oktober verkrijgbaar zal zijn. De specificaties zijn via onderstaande button terug te vinden op de speciale smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel