LG brengt LG X Cam niet meer naar Nederland

LG heeft ervoor gekozen om de in februari aangekondigde LG X Cam niet meer uit te brengen in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Het toestel werd samen met de LG X Screen aangekondigd en valt op door de dubbele camera.

LG X Cam

Uit research van DroidApp blijkt dat de LG X Cam niet zal verschijnen op de Nederlandse markt. De LG X-serie werd in februari aangekondigd en bestond op dat moment uit de LG X Screen en de LG X Cam. De X Screen valt op door het tweede display, wat net als bij de LG V10 boven het primaire display is te vinden, en de X Cam valt op door de dubbele camera.

LG X Cam

Gedurende de afgelopen maanden bleef de verwachte leverdatum opschuiven en nu is hier een punt achter gezet. Het toestel zal niet (meer) uitgebracht worden in ons land. De LG X Screen werd in mei van dit jaar uitgebracht. Een reden is niet bekend gemaakt door LG, maar wel stuurde Coolblue een bevestiging dat de X Cam niet geleverd zal worden.

LG X Cam Nederland

Mogelijk wil LG toch meer de focus leggen in Nederland op de LG G-serie (G5) en LG K-serie (zoals de LG K10). In andere landen, waaronder Duitsland, is de LG X Cam wel verkrijgbaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel