LG X-serie is vier nieuwe toestellen rijker: strak design en grote accu

LG heeft vier nieuwe toestellen aangekondigd die deel uitmaken van de LG X-serie. Eerder zagen we al de LG X Screen en LG X Cam en nu komen daar de LG X Power, X Mach, X Style en X Max bij. Een aantal van deze toestellen dook eerder al op in Oekraïne.

LG X-serie

De LG X-familie is uitgebreid met vier nieuwe toestellen. De nieuwe smartphones zullen “in de komende maanden” beschikbaar komen in verschillende landen en mogelijk ook in ons land. Eerder werd de X-serie gelanceerd met twee toestellen; de LG X Cam en LG X Screen. De laatste ligt inmiddels in de winkels.

De LG X Power is één van de nieuwe smartphones. Deze telefoon is voorzien van een riante, 4100 mAh accu. Daarbij is er sprake van een dikte van slechts 7,9 millimeter, snelladen en nog veel meer. De LG X Power zou volgens eerdere berichten al voorzien zijn van een 5,3 inch HD-display, 1.3 GHz quad-core processor en een 13 megapixel camera.

LG X

LG heeft ook de LG X Style aangekondigd. Deze smartphone heeft een 5,0 inch HD-display, een 1.2 GHz quad-core processor, een 8 megapixel camera en dit alles in een stijlvol jasje. Bij de LG X Mach is er een krachtige 1.8 GHz hexa-core processor, een QHD IPS beeldscherm, een licht gebogen design voor een betere grip en een 12.3 megapixel camera met 1.55 um sensor. Tevens is er 3GB RAM, 32GB interne opslagruimte en een 3000 mAh accu. Ook is de LG X Mach voorzien van een vingerafdrukscanner en Android 6.0 Marshmallow.

Dan is er nog de LG X Max. Over dit toestel laat LG minder los. Ook deze smartphone is voorzien van een modieus design. Alle vier de X-toestellen van LG zullen in de komende maanden uitgebracht worden. Het is niet bekend welke toestellen voor welke prijzen wanneer in ons land zullen verschijnen. Zodra hierover meer bekend is, lees je dit uiteraard op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel