LG K10: update Android 6.0 Marshmallow nu beschikbaar in Nederland

LG is begonnen met het updaten van de LG K10. Vanaf nu wordt in Nederland de update naar Android 6.0 Marshmallow uitgerold voor de mid-end smartphone. Het toestel kwam in de verkoop met Android 5.1.1 Lollipop.

LG K10: Android 6.0 Marshmallow

De LG K10 krijgt vanaf nu de update naar Android 6.0 Marshmallow uitgerold. Vanaf nu is de software-update voor de K10 beschikbaar in onder andere Nederland, zo meldt DroidApp-lezer Richard aan ons. De update wordt OTA uitgerold en kan dus gedownload en geïnstalleerd worden via het toestel. Hiervoor is geen tussenkomst van de computer nodig.

LG K10 Marshmallow

Update

De Marshmallow-update voor de LG K10 kwam als geroepen. Verschillende toestellen kregen in de afgelopen maanden de update al. De LG K10 werd op de markt gebracht met Android 5.1.1 Lollipop. Met Android 6.0 wordt er dankzij Doze efficiënter met de accu omgegaan en kan je app-permissies aanpassen en instellen. Ook kan je sneller content delen dankzij Direct Share en moet alles net wat vlotter en beter werken.

Voor de LG K10 heeft de update versienummer K420 N20C meegekregen en is ongeveer 1,3 GB groot. Bij het updaten gaan er geen bestanden verloren, maar mocht er wat misgaan met het updaten, kan een back-up altijd handig zijn. De verspreiding van de update vindt gefaseerd plaats.

Over de LG K10

Wil je alles weten over de LG K10? Lees dan onze uitgebreide LG K10 review en raadpleeg de toestel-pagina via onderstaande button. Hier vind je actuele prijzen, nieuws en specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel