‘LG V20 S wordt mogelijk aangepaste V20 voor Europa’

LG heeft een nieuwe modelnaam vastgelegd; LG V20 S. Eerder dit jaar bracht LG de V20 uit en mogelijk hebben we hier te maken met een variant van het toestel. Maar wat kunnen we verwachten bij de LG V20 S? Komt deze naar Europa?

LG V20 S

Er zijn aanwijzingen gevonden voor een nieuwe LG smartphone. De LG V20 S als modelnaam is geregistreerd in Duitsland. Dit zou erop kunnen duiden dat het toestel uitgebracht zal worden in Europa. Helaas ontbreken verdere details over het toestel. Wel kan het zijn dat de LG V20 S een smartphone wordt zoals de LG V20, maar dan bedoeld voor de Europese markt. Dit toestel is nog altijd niet in ons land en in de rest van Europa uitgebracht.

LG V20

De LG V20 is een smartphone met een metalen behuizing, een 5,7 inch 2K-display, 4GB RAM, 64GB opslagruimte, een dual-camera met 16MP en 8MP en een Snapdragon 820 processor. Ook is er een 3200 mAh accu en de nieuwste Android-versie; Android 7.0 Nougat.

Eerder bracht LG wel een aangepaste LG V20 uit in Japan onder de naam LG V34. Dit toestel is waterdicht en voorzien van een 5,2 inch display, 32GB opslagruimte en een 3000 mAh accu. De kans bestaat dat de LG V20 S dit model betreft. Helaas moeten we nog even wachten tot LG hier zelf meer over bekend maakt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel