LG G Flex 2 krijgt eindelijk Android 6.0.1 Marshmallow update in Nederland

In Nederland is LG (eindelijk) begonnen met het updaten van de LG G Flex 2. De smartphone werd in januari vorig jaar aangekondigd en krijgt nu eindelijk de update naar Android 6.0.1 Marshmallow. De LG G Flex 2 valt op door zijn licht gebogen beeldscherm en behuizing.

LG G Flex 2: Android Marshmallow update

Vanaf nu wordt een nieuwe update uitgestuurd voor de LG G Flex 2. Het is de update naar Android 6.0.1 Marshmallow met daaroverheen natuurlijk de skin van LG. DroidApp-lezer Lucas meldt aan ons dat de update vanaf nu beschikbaar is via de PC Suite software van LG. De update brengt ook verbeteringen in de beveiliging met zich mee. De laatste meegeleverde beveiligingsupdate stamt nu van 1 september 2016.

 

LG G Flex 2 Marshmallow

Android 6.0.1 Marshmallow

Android 6.0.1 Marshmallow bevat verschillende nieuwe functies. Zo wordt er efficiënter omgegaan met het uithoudingsvermogen dankzij Doze. Je kunt sneller content delen met contactpersonen dankzij Direct Share en je kunt de permissies van apps beheren in Marshmallow. Lucas laat weten dat de vormgeving vrijwel gelijk is aan die van de LG G4.

LG G4

Het heeft even geduurd voordat Marshmallow uitgerold werd voor de Flex 2. Voor de LG G4, die overigens in mei 2015 werd aangekondigd, kwam de update in december 2015 al en in februari van dit jaar werd de update OTA uitgerold voor het vlaggenschip uit 2015.

Update downloaden

Mocht je nog geen melding hebben ontvangen van de update, dan kan je op je LG G Flex 2 eventueel handmatig controleren of de update beschikbaar is. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > update center > software-update. Hier kan je controleren of de update beschikbaar is. Echter meldt Lucas dat de update nog niet OTA aangeboden werd. Wel kan je je telefoon aan de computer koppelen met de USB-kabel en daarna de update via PC Suite van LG downloaden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel