LG G4: Android 6.0 Marshmallow-update nu ook beschikbaar via OTA

Android 6.0 Marshmallow voor de LG G4 wordt vanaf nu ook over-the-air (OTA) uitgerold. In december kwam de update voor het toestel al via de pc-software van LG beschikbaar. De update naar Marshmallow brengt verschillende verbeteringen en vernieuwingen.

LG G4: Marshmallow OTA

Bezitters van de LG G4 kunnen vanaf vandaag de OTA-update via het toestel binnenhalen naar Android 6.0 Marshmallow. In december kwam de Marshmallow-update voor het vlaggenschip van LG al beschikbaar via LG Bridge, waarna je hem dus kon installeren via de software op de computer. Nu is er een nieuwe update uitgebracht die enkele bugs uit de eerdere Marshmallow-update heeft verholpen, zo laten meerdere gebruikers aan DroidApp weten.

LG G4

Dankzij ‘Doze’ in Android 6.0 Marshmallow moet de accu langer meegaan en kan je de rechten van applicaties aanpassen. Ook kan je gebruik maken van de functie Direct Share om snel content te delen met anderen of via apps. Er zijn met de update voor de LG G4 nog meer verbeteringen doorgevoerd. Je vind alles hierover in ons artikel over Android 6.0 Marshmallow voor LG G4.

De update zal vanaf nu uitgerold gaan worden met het versienummer V20d. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen, dan kan je eventueel handmatig controleren.

  • Ga naar ‘Instellingen’
  • Ga naar het tabblad ‘Algemeen’
  • Scroll naar beneden en tik op ‘Over deze telefoon’
  • Ga naar ‘Update Center’
  • Tik op ‘Software update’
  • Kies ‘Controleer nu voor update’
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel