‘LG G2 krijgt Marshmallow update; uitrol voor LG G4 vertraagd naar februari’

LG begon vorige maand met het updaten van de LG G4 naar Android 6.0 Marshmallow. Polen was het eerste land waar de update uitgerold werd. Echter werd de uitrol van de update al vrij snel gestaakt omdat er bepaalde problemen opdoken. Volgens de laatste berichten is de update voor de LG G4 vertraagd naar februari 2016. De verwachting is wel dat ook de LG G2 en LG G3 de update naar Marshmallow krijgen.

LG: Android 6.0 Marshmallow

De Amerikaanse providers Verizon, AT&T, T-Mobile en Sprint hebben de update naar Android 6.0 Marshmallow voor de LG G4 in de startblokken staan. De update kan in Amerika elk moment beschikbaar komen, zo melden verschillende bronnen. De update komt daarnaast ook beschikbaar voor de LG G2, LG G3 en LG G Flex 2. Vorige maand kondigde LG trots aan dat zij de eerste fabrikant zijn die de Marshmallow update uitrolt voor een niet-Nexus apparaat. Echter werd het verspreiden van de update al vrij snel gestaakt door problemen.

LG Marshmallow

Volgens berichten zouden de problemen nu verholpen zijn en kan de uitrol naar Android 6.0 Marshmallow beginnen, waarbij Amerika als eerste aan de beurt is. De LG G4 zou in Europa pas in februari 2016 de update naar Marshmallow krijgen. In de tijd erna zouden de LG G2, LG G3 en LG G Flex 2 de update krijgen. Vooral het bericht over Marshmallow voor de LG G2 is opmerkelijk; het toestel is namelijk al bijna 2,5 jaar oud.

LG heeft zelf nog niet officieel bekend gemaakt over welke toestellen wanneer de update naar de nieuwste Android-versie zullen krijgen. Wil je weten wanneer jouw toestel de update naar Android 6.0 Marshmallow krijgt? Bekijk dan ons uitgebreide Android 6.0 Marshmallow update overzicht, die constant wordt bijgewerkt.

Lees ook

Reageer op dit artikel