LG G5: ‘Android 7.0 Nougat update komt in november’

Volgens de laatste informatie komt LG volgende maand met de update naar Android 7.0 Nougat. Hierbij zou het vlaggenschip, de LG G5, als eerst de update naar de nieuwste Android-versie krijgen.

LG G5: Nougat update

Het Koreaanse LG zal in november de update naar Android 7.0 Nougat uitbrengen voor de LG G5. De informatie is afkomstig van de Australische provider Optus. Hierbij geeft de operator aan dat de update voor de G5 zelfs al getest is door Optus. Medio november moet de verspreiding van de update gaan beginnen.

LG G5 Nougat

LG heeft zelf nog niks losgelaten over het uitbrengen van de update voor haar toestellen. We moeten dus nog even een slag om de arm houden. LG heeft wel ervaring met Android 7.0 Nougat. Eerder werd de LG V20 aangekondigd, wat de eerste smartphone was met Android 7.0 Nougat. Het kan dus zeker zijn dat LG ook met de Nougat-update voor de LG G5 vroeg van de partij is. In Nederland is sinds vorige week de LG G5 SE te koop.

Eerder verscheen al het nieuws dat LG bezig zou zijn met het voorbereiden van de update naar Nougat voor de LG G3. De kans is aanwezig, maar niet zeker, dat ook de LG G4 de update naar Android 7.0 krijgt. We geven je de laatste informatie over de Nougat update in ons Android 7.0 Nougat update overzicht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel