‘LG test Android 7.0 Nougat voor de LG G3’

De LG G3 die in 2014 werd uitgebracht kreeg eerder de update naar Marshmallow al. Nu lijkt LG bezig te zijn met het ontwikkelen van Android 7.0 Nougat voor de LG G3. Het vlaggenschip van twee jaar terug van de Koreaanse fabrikant kwam op de markt met Android 4.4.2 Jelly Bean.

Android 7.0 Nougat voor de LG G3?

In mei 2014 kwam LG met de LG G3 op de markt; voorzien van Android 4.4.2 KitKat. Daarna hield het bedrijf de smartphone actief bij met updates; zo zagen we Android 5.0 Lollipop voorbij komen en zagen we tevens Android 5.1 en ook Android 6.0 Marshmallow. Voor veel toestellen houden veel smartphone-fabrikanten het voor gezien, maar het lijkt erop dat LG nog doorzet.

LG G3 Android 7.0 Nougat

In een benchmark zijn nu aanwijzingen gevonden voor een nieuwe update voor de LG G3. Hierbij wordt Android 7.0 als versienummer aangegeven. Dit zou mogelijk kunnen betekenen dat we de update voor de LG G3 kunnen verwachten. In ieder geval zal Android 7.0 Nougat uitgerold worden voor de LG V10, LG G5 en mogelijk ook de LG G4. LG heeft niks bevestigd vooralsnog, dus we moeten het nog wel even afwachten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel