LG G3: Android 6.0 Marshmallow wordt uitgerold in Nederland

In Nederland is LG begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de LG G3. De LG G3 die twee jaar geleden werd aangekondigd krijgt vanaf nu de update naar Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Eerder werd in verschillende andere landen al begonnen met Marshmallow voor de LG G3.

LG G3: Android 6.0 Marshmallow

Mocht je in het bezit zijn van een LG G3, dan kan je vanaf nu de update naar Android 6.0 Marshmallow binnenhalen op je toestel. Verschillende bronnen melden aan DroidApp dat de update naar de nieuwste Android-versie voor hun toestel klaarstaat. De LG G3 werd in mei 2014 aangekondigd en werd gezien als een verkoopkanon die veel over de toonbank ging. Vorig jaar werd de G3 opgevolgd door de LG G4 en in april ligt de LG G5 in de winkel.

LG G3

Volgens de eerste bevindingen is er een duidelijke verbetering merkbaar rondom de snelheid van de smartphone. Naast een verbeterde snelheid moet dankzij Doze ook efficiënter worden omgegaan met het uithoudingsvermogen van de telefoon. Functies zoals Knock-On waarmee je de LG G3 uit slaap kunt ontwaken door dubbel op het scherm te tikken, zijn uiteraard ook nog steeds op de LG G3 te vinden. Tevens kan je dankzij Direct Share sneller content delen en kan je de app-rechten voor iedere app afzonderlijk instellen, tot slot is er Google Now on Tap. De LG UX interface komt overeen met die van de LG G4.

Update V30C

De software-update naar Android 6.0 Marshmallow wordt nu zowel via LG Bridge (via de pc) als OTA uitgerold. Mocht je nog geen melding van de update hebben ontvangen, dan kan je via Instellingen > Over het toestel > Software-update handmatig controleren of de update te downloaden is. De software-versie van de update voor de LG G3 is V30C. Onderstaande video laat een voorproefje zien van Android 6.0 Marshmallow op de LG G3.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel