LG G3 krijgt software-update V20t met Stagefright-patch

LG is in Nederland en diverse andere landen begonnen met het uitrollen van een nieuwe, belangrijke update voor de LG G3. De update werd eerder al uitgebracht voor de LG G4 en dicht het ernstige Stagefright-lek. Het lek wordt met de V20t-update volledig gedicht.

LG G3: Stagefright-patch

In verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland en België is LG begonnen met het verspreiden van een update voor de LG G3. Het gaat om een update die zowel via de PC als via het toestel te downloaden is. De update met het versienummer V20t dicht een belangrijk beveiligingslek in Android die bekend staat onder de naam Stagefright, zo laten gebruikers aan DroidApp weten.

LG G3 V20t

Twee weken geleden werd het huidige vlaggenschip van LG, de LG G4, al voorzien van een software-update. Met deze update werd het volledige Stagefright-lek gedicht. Dit is goed nieuws, omdat verschillende fabrikanten nog niet het Stagefright-lek volledig wisten te dichten.

De update voor de LG G3 wordt zoals gezegd vanaf nu uitgerold. Mocht je op je toestel nog geen melding hebben ontvangen, dan kan je handmatig zoeken naar de update. Ga hiervoor naar Instellingen > over de telefoon > Update Center > controleren op updates.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel