LG G3: klachten over haarscheurtjes stapelen zich op (update)

LG doet de laatste tijd goede zaken met smartphones als de LG G2 en de onlangs uitgebrachte LG G3. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn. Diverse bezitters van de LG G3 klagen over haarscheurtjes die spontaan zijn ontstaan. Het lijkt erop dat bij de productie van de LG G3 een fabricagefout is ontstaan. Update: ook berichten uit Nederland van LG G3-bezitters.

Een verschillend aantal bezitters van de LG G3 klagen over haarscheurtjes die zijn ontstaan aan het toestel. In alle gevallen betreft het haarscheurtjes bij de microfoon van het toestel. Dit gedeelte van het toestel is uit kunststof vervaardigd. De haarscheurtjes zijn niet alleen vervelend, dit zou natuurlijk niet mogen bij een smartphone van enkele honderden euro’s. GSMDome meldt dat het in een paar uur tijd al verschillende mails hebben ontvangen met meldingen van het probleem.

Haarscheurtjes LG G3 Haarscheurtjes LG G3

Uit alle delen van de wereld komen er meldingen van haarscheurtjes in de behuizing van de LG G3. Dit duidt erop dat het probleem niet beperkt is tot een bepaalde markt waar de LG G3 verkocht wordt. Ook melden enkele bezitters van het toestel dat de Micro-USB kabel zich moeilijk in de aansluiting laat komen. Of dit probleem in verband staat met de haarscheurtjes in het toestel, is niet duidelijk. LG heeft zelf nog niet gereageerd op de klachten.

UPDATE 10:58u:

DroidApp heeft ook berichten gekregen van Nederlandse bezitters van de LG G3, dat daar haarscheurtjes zijn opgetreden. Lezer Sigrid meldde aan DroidApp dat haar LG G3 (Duits model) last heeft van haarscheurtjes. Hierdoor lijkt de een grote reeks van de LG G3-toestellen inderdaad last te hebben van een deze fabricagefout.

LG G3_haarscheurtjes

Mocht jij in het bezit zijn van een LG G3 en heb je ook de haarscheurtjes opgemerkt, dan horen we het graag. Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel