LG G4: V10d update verhelpt compleet Stagefright-lek

LG heeft een nieuwe update uitgebracht voor de LG G4. De update met het versienummer V10d dicht het volledige Stagefright-lek. Eerder brachten andere fabrikanten al de update uit, maar daarbij bleek de patch niet alles volledig te dichten. De update is vanaf nu beschikbaar in Nederland en België.

LG G4: V10d update

LG is vandaag begonnen met het uitrollen van een nieuwe software-update voor de LG G4. Softwareversie V10d is circa 38 MB groot en wordt vanaf nu verspreid naar de Nederlandse en Belgische bezitters van de LG G4. De update is niet zo groot omdat twee weken geleden nog een vrij grote update is uitgebracht voor de LG G4, dat was de software-update V10c. Deze update is echt gericht op het dichten van het MMS-lek in Android, genaamd Stagefright.

LG G4 V10d update

Op de DroidApp-redactie hebben we zowel voor- als na de update een test gedaan met de Stagefright Detector. We kunnen hieruit concluderen dat het lek voor zover bekend volledig gedicht is bij de LG G4. Vorige week bracht HTC al een Stagefright-update uit voor de One M7, One M8 en One M9 voor het lek. Echter was daar het lek nog niet volledig gedicht.

De V10d-update voor de LG G4 wordt vanaf nu uitgerold. Op je LG G4 zal je vanzelf de melding krijgen als de update geïnstalleerd kan worden. Je kan ook zelf controleren of de OTA-update voor jouw LG G4 klaarstaat. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Over de telefoon > Update Center > Software-update > Controleer nu voor update.

Lees ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel