‘LG G3 en LG G4 krijgen snel Android 6.0 Marshmallow’

LG is zich aan het voorbereiden op de update naar Android 6.0 Marshmallow voor de LG G3 en LG G4. Mogelijk wil LG weer de eerste zijn die de update uitrolt. Eerder was LG met de Lollipop-update al de eerste fabrikant die de update uitrolde naar een toestel; in dat geval de LG G3.

LG: Android 6.0 Marshmallow

Dat Android 6.0 Marshmallow ook naar de LG G4 en LG G3 zou komen, is niet echt een verrassing. Nu zijn er concretere aanwijzingen voor de update gevonden. In Korea heeft LG de support-pagina’s al bijgewerkt voor de komst van de nieuwe Android-update. Dit zou kunnen betekenen dat de komst van Marshmallow naar deze twee toestellen niet al te lang meer op zich moet laten wachten.

LG G4 Marshmallow

LG heeft zelf nog geen concrete mededelingen gedaan over de update naar Android 6.0 Marshmallow. Op de ondersteuning-pagina’s laat LG nu voor bepaalde modellen (de LG G3 en LG G4) de categorie Android 6.0 zien, inclusief de eerdere versies van het besturingssysteem voor het desbetreffende model. Wanneer Android 6.0 geselecteerd wordt, kom je nu nog op een lege pagina terecht.

Het is goed mogelijk dat LG wederom de update als een van de eerste fabrikanten wil uitrollen naar haar smartphones. Met de Lollipop-update was LG de eerste fabrikant die Lollipop uitbracht voor haar toestel. De LG G3 was toen de eerste smartphone met Android 5.0 Lollipop.

LG G3 Marshmallow

Momenteel is alleen bij deze twee toestellen de aanwijzing te vinden voor de Android 6.0 update. We verwachten dat de LG Flex 2 ook in ieder geval de update zal krijgen. Meer informatie over welke toetellen precies ontbreekt momenteel. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden zodra er meer bekend is over de update naar Android 6.0 Marshmallow.

UPDATE 15-10: LG begint volgende week uitrol Android 6.0 Marshmallow voor LG G4

Bekijk ook: Android 6.0 Marshmallow: deze toestellen krijgen de update

via

Lees ook

Reageer op dit artikel