LG G3 is verkoopkanon; best verkochte LG-smartphone aller tijden

LG kan tevreden zijn over de resultaten die de LG G3 momenteel behaald. Het toestel viel al negen keer in de prijzen, en nu zal het ook de best verkochte smartphone worden van het Koreaanse merk. De LG G3 werd eind mei aangekondigd, en kwam vorige maand pas in de Nederlandse winkels te liggen.

Volgens The Korea Times is LG goede zaken aan het doen met het vlaggenschip; LG G3. The Korea Times meldt dat het hoofdkantoor van LG in Korea meldt dat het reeds 10 miljoen exemplaren van de LG G3 heeft verscheept. Het zal dus niet lang meer duren totdat LG met de LG G3 de 10 miljoen verkochte LG G3’s aan zal tikken.

LG G3

De verkoopaantallen van de LG G3 doen LG’s verwachtingen overtreffen en zal LG’s best verkochte smartphone zijn die ooit is uitgebracht. De voorganger van de LG G3, de LG G2, zou volgens LG 10 miljoen keer verkocht gaan worden. Echter werd dit aantal niet gehaald, en bleef het aantal verkopen van de LG G2 steken op 2 miljoen eenheden in december 2013. Deze teleurstelling wordt door de LG G3 goedgemaakt.

LG heeft in het afgelopen kwartaal 14,5 miljoen apparaten verkocht, waarin de LG G3 het grootste aandeel heeft gehad. Hoe groot dit aantal precies is, is niet bekend.

Via: Inside-Handy.de

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel