LG geeft je 75 euro bij aanschaf van een LG G4

LG wil haar vlaggenschip van dit jaar, de LG G4, flink promoten. De fabrikant wil met een interessante actie consumenten overtuigen om te kiezen voor de LG G4. Als je voor eind november de LG G4 aanschaft krijgt je 75 euro in de vorm van een cadeaukaart. Hiermee wordt de smartphone nog interessanter. Update: de actie is verlengd.

LG G4

Gisteren schreven we al een uitgebreide vergelijking met smartphones waarbij ook de nieuwe Nexus-smartphones werden meegenomen. Ook de LG G4 werd hierin meegenomen, want kies je nou voor de LG Nexus 5X of voor de voordeligere (en ook nog eens uitgebreidere) LG G4? Op deze laatste vraag wordt nu het antwoord wellicht wat eenvoudiger. LG wil je overtuigen met een cadeaubon van 75 euro die je kan besteden bij een eigen gekozen winkel. Denk bijvoorbeeld aan de Bijenkorf, Coolblue, Zalando, Wehkamp, FashionCheque, Intratuin of diverse andere partijen.

Als je in de periode van 1 oktober tot en met 30 november 2015 een LG G4 (H815) aanschaft bij de deelnemende partijen, dan kan je aanspraak maken op de cadeaukaart. Andere modellen uit de G4-serie zoals de LG G4c vallen buiten deze actie.

Update: De actie is verlengd tot en met eind december. Als je voor 31 december 2015 een LG G4 aanschaft, dan kan je kiezen uit waardebonnen voor verschillende winkelketens.

Beschikbaarheid

Bij onderstaande webwinkels kan je de LG G4 aanschaffen. Je kunt kiezen uit zowel de LG G4 met lederen achterkant als de LG G4 met plastic achterkant. De plastic-variant is er al vanaf ongeveer 480 euro en de leren LG G4 is er voor ongeveer 500-550 euro.

Wanneer je de LG G4 hebt aangeschaft, dan kan je via de promotie-pagina van LG je cadeaukaart claimen. Hieronder vind je een button naar de LG G4-pagina. Daar vind je alle prijzen, specificaties en het gerelateerde nieuws.

Ook interessant:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel