Samsung Galaxy S6, Edge en Edge Plus nu met 75 euro cashback-actie

Samsung komt vanaf deze week met een nieuwe cashback-actie. De Samsung Galaxy S6 zal een paar tientjes voordeliger worden dankzij deze actie. Bij aankoop van een Samsung Galaxy S6 krijg je 75 euro retour. Daarnaast is de korting ook geldig voor de Samsung Galaxy S6 Edge en Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Wat je daarvoor moet doen, vertellen we je in dit artikel.

Cashback Galaxy S6

Vanaf deze week is het mogelijk om goedkoper een Samsung Galaxy S6 te scoren. Samsung geeft je namelijk tot 1 november 2015 geld terug wanneer je een Galaxy S6 aanschaft. De cashback bedraagt 75 euro en geldt voor de Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge en Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Het maakt daarbij niet uit welke kleur je kiest en ook niet voor hoeveel intern geheugen je gaat. Wel is het goed om te weten dat de aanbieding niet bij elke (web-)winkel geldt. Bij de aanbieders onderaan dit bericht is de actie geldig.

Samsung Galaxy S6 voorkant

Samsung kondigde vorige maand de Samsung Galaxy S6 Edge+ aan en ligt sinds deze maand in de winkel, dit toestel is de grotere broer van de Samsung Galaxy S6 Edge, die in maart van dit jaar aan werd gekondigd. De Edge-toestellen vallen op door het doorlopende gebogen scherm aan de zijkanten van het toestel. De ‘normale’ Samsung Galaxy S6 werd eveneens in maart aangekondigd en heeft diverse interessante mogelijkheden zoals een vingerafdrukscanner en draadloos opladen.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung laat weten dat als je tussen 13 augustus en 20 september 2015 een Samsung Galaxy S6 Edge Plus hebt aangeschaft, je ook nog recht hebt op 75 euro retour. Deze kan je ook aanmelden via Samsung promoties. We hebben hieronder een selectie voor je met de webwinkels waar de cashback-actie geldt: Mobiel, Belsimpel en Coolblue.

Als je de Samsung Galaxy S6 (Edge) los of met abonnement hebt besteld, dan kan je via de website van Samsung Promoties je registreren. Daar kan je aanspraak maken op de cashback. Eerder was er al een andere cashback-actie voor de Samsung Galaxy S6.

Lees ook

Reageer op dit artikel