LG G3: Android 6.0 Marshmallow verschijnt volgende maand

In december, over precies een maand, zal LG beginnen met het uitrollen van Android 6.0 Marshmallow voor de LG G3. Net als bij de LG G4 zal in Polen als eerste gestart worden met het verspreiden van de nieuwste Android-versie. Momenteel is LG druk Android 6.0 voor de G3 aan het testen.

LG G3 Marshmallow

LG zal volgende maand starten met het updaten van de LG G3. Het gaat om de update naar Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. LG was vorig jaar met de LG G3 ook de eerste fabrikant die een niet-Nexus toestel voorzag van Android 5.0 Lollipop. Voor de LG G4, het huidige toptoestel van de Koreaanse fabrikant werd vrij snel na het uitbrengen van de Marshmallow-update de uitrol gestaakt door problemen.

LG G3 Marshmallow

Over precies een maand zal de update beschikbaar komen voor de LG G3 in Polen. Een concrete datum wordt ook genoemd; tussen 16 en 18 december. Na Polen zal de update ook in andere landen uitgerold worden voor het toestel. Android 6.0 Marshmallow wordt nu volop getest voor de LG G3, zo heeft LG zelf bekend gemaakt. Eerder schreven we al over het gerucht dat Marshmallow voor de LG G4 uitgesteld zou zijn naar februari 2016.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel