LG G4: V20g update brengt verbeteringen in stabiliteit en veiligheid

LG is begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de LG G4. Het gaat om een software-update van bijna 450MB groot. Er zijn met de update verschillende verbeteringen doorgevoerd, waarbij de stabiliteit, veiligheid en software een voorbeeld van zijn.

LG G4: V20g update

Voor de bezitters van de LG G4 staat een nieuwe update klaar. De update betreft versie V20g-JUL-20-2016 en is circa 447,70 MB groot. In de changelog van de update wordt gesproken over verbeteringen in de bruikbaarheid en functionaliteit van het toestel. Daarnaast is er een verbeterde stabiliteit voor apps. De update kan zowel via het WiFi- als via het mobiele datanetwerk gedownload worden. Vanwege de grootte van de update raden we je aan om het via een WiFi-netwerk te doen.

LG G4 V20g update

Na het installeren van de update zien we ook veranderingen in het Android-beveiligingspatchniveau. Deze toonde voor de update 01-01-2016 en toont na de update 01-07-2016. Hiermee is ook de veiligheid van de smartphone verbeterd. Ook drie van de vier lekken met betrekking tot QuadRooter zijn gedicht.

Bugs opgelost

Wat ons is opgevallen op de redactie is dat er een aantal bugs zijn opgelost. Zo was het voor de update niet mogelijk om in Google Chrome een afbeelding op te slaan en deze dan direct vanuit de notificatie te openen. De afbeelding verscheen pas in de galerij als je je toestel opnieuw had opgestart. Dat probleem is nu verholpen.

LG G4

Update downloaden

De update is vanaf nu in ons land beschikbaar. Je zult vanzelf een melding krijgen op je telefoon zodra de update beschikbaar is. Via instellingen > over het toestel > Update Center > software-update > controleren op update. Het updaten kan enige tijd in beslag nemen. Tijdens het downloaden kan je de smartphone gewoon blijven gebruiken, tijdens het installeren van de update zelf niet.

Bij ons duurde het installeren ruim drie kwartier. Dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid apps die geïnstalleerd zijn op het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel