LG G5: V10c software-update brengt verbeteringen in accuverbruik

LG is begonnen met het verspreiden van een software-update voor de LG G5. De update krijgt versienummer V10c mee en bevat diverse verbeteringen. Gebruikers melden dat het uithoudingsvermogen er op vooruit is gegaan. Daarnaast heeft LG ook andere verschillende verbeteringen doorgevoerd voor een prettigere gebruikerservaring.

LG G5: V10c update

Bezitters van de LG G5 kunnen vanaf nu een OTA-update verwachten voor hun smartphone. De software-update is circa 81 MB groot en bevat een aantal verbeteringen. Volgens de changelog zijn er verschillende bruikbaarheidsverbeteringen via een Google-patch en is de stabiliteit van de telefoon verder verbeterd.

LG G5 voorkant

Gebruikers van de LG G5 melden dat er sinds de update ook langer met de telefoon gedaan kan worden. De accu zou het langer uithouden door verschillende optimalisaties die LG heeft doorgevoerd. Mocht je op je LG G5 nog geen melding hebben ontvangen van de update, dan kan je ook handmatig controleren. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update. De volledige naam van de update is V10c-APR-15-2016.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel