LG G6 render uitgelekt; aankondiging verwacht in februari

LG is achter de schermen bezig met de ontwikkeling van de opvolger van de LG G5; de LG G6. De LG G5 wist de fabrikant niet voor het succes te zorgen, wat verwacht en gehoopt werd. Dus zet LG vol in op de LG G6. Een LG G6 render geeft een eerste indruk van het toestel.

LG G6 render

Shai Mizrachi, een bron die in het verleden vaker renders heeft gemaakt van Samsung en LG toestellen, heeft een render vrijgegeven van de LG G6. De bron heeft het vaak nauwkeurig naar buiten gebracht. Het design zal wat overeenkomsten hebben met de LG G5, het huidige vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant.

LG G6 render

Of de LG G6 net als de LG G5 een modulair design meekrijgt, is niet bekend. Ook qua specificaties is er nog niet veel meer bekend. Wel wordt een QHD-display verwacht met en grootte van 5,2-5,5 inch. Mogelijk wordt de LG G6 voorzien van een Snapdragon 821/830 processor, 4/6GB RAM en een dual-camera. Ook bevindt zich aan de achterzijde weer de bekende vingerafdrukscanner.

Geruchten spreken ook over draadloos opladen en een irisscanner, maar hier is nog niets over bekend. LG is tot nu toe één van de weinige fabrikanten waarbij het mogelijk is om de accu te verwisselen. We zijn benieuwd of LG vasthoudt aan deze traditie.

Aankondiging

Volgens berichten zou LG in februari de LG G6 willen presenteren. Het is niet bekend of dit gebeurt tijdens het Mobile World Congress zoals bij de G5, of dat LG een eigen evenement houdt voor het toestel. Wel gaan er berichten rond over dat LG de G6 wil presenteren, voordat Samsung de Galaxy S8 aankondigt. In maart zou de LG G6 in de winkel moeten liggen. Ook Samsung zou volgens geruchten de S8 op een eigen event aan willen kondigen.

Het toestel in de header is de LG G4.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel