‘LG komt met vier nieuwe smartwatches met ondersteuning LG Pay’

LG heeft vier nieuwe namen geregistreerd voor nieuwe producten. Hierbij gaat het om namen die leiden naar nieuwe smartwatches. Het gaat om de Watch Style, Watch Pro, Watch Force en Watch Sole. De kans bestaat dat deze smartwatches ondersteuning gaan bieden voor LG Pay, de betaaldienst van LG.

Nieuwe smartwatches LG

LG komt een nieuwe smartwatch-lijn. De eerste aanwijzingen zijn vandaag opgedoken in de database van de European Union Intellectual Property Office. Hier zijn de namen van merken en modellen geregistreerd, en LG heeft vier namen daaraan toegevoegd. Het gaat om de modellen Watch Style, Watch Pro, Watch Force en Watch Sole.

LG Watch Trademarks

LG Pay

Het gaat vermoedelijk om wearables die draaien op Android Wear 2.0. Als omschrijving bij de merknamen wordt de omschrijving “watches that communicate data to PDAs; smartphones for wrist” meegegeven. Verdere details ontbreken helaas nog op dit moment. Ook de naam ‘Watch Pay’ komt voorbij. Dit is een eerste aanwijzing naar de eigen betaaldienst van LG, LG Pay.

Deze moet een alternatief zijn voor Apple Pay en Samsung Pay. Dit moet dan in ieder geval met één van de smartwatches gaan werken. Mogelijk worden de nieuwe smartwatches samen met de LG G6 aangekondigd. Er is een kans dat dit tijdens het Mobile World Congress 2017 zal gebeuren.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel