Bevestiging: LG G6 wordt niet modulair, wel functioneel; aandacht voor design

LG zal op termijn de LG G6 presenteren. Dit toestel moet de huidige LG G5 vervangen en de consument weer echt moeten overtuigen, daar waar de G5 steken liet vallen. Volgens een medewerker van LG zou een aankondiging van de G6 nabij zijn. Ook zal de G6 niet modulair zijn.

LG G6: niet modulair

Nieuwe informatie is er over de LG G6. Skott Ahn, Chief Technology bij LG, doet aan Wall Street Journal een aantal interessante opmerkingen over de nieuwe LG G6. Het toestel zal niet net als zijn voorganger een modulair design hebben. Het was dé key-feature van de LG G5, het gebruik van modules, maar gebruikers liepen er niet warm voor. Skott Ahn laat weten dat de G6 ‘weg van het modulaire ontwerp is’.

LG G6 modulair

Dit zegt LG

Het modulaire design is bij de LG G6 verleden tijd, als we de woorden van Ahn mogen geloven. Hij LG zou zich met de G6 willen richten op de esthetiek (het design) van de smartphone. Ook de bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid krijgen veel aandacht, zo meldt hij.

Eerdere renders en concept-beelden laten zien hoe de LG G6 er mogelijk uit zal komen te zien. Naar verwachting wordt de nieuwe smartphone van LG eind februari aangekondigd tijdens het Mobile World Congress. In het interview met WSJ wordt echter ook de suggestie gewekt dat een eerdere lancering ook mogelijk is. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel