LG G6 teaser wekt vermoeden dat nieuw vlaggenschip waterdicht is

LG heeft een teaser naar buiten gebracht voor de LG G6. Het bedrijf vroeg verschillende mensen welke functies zij graag willen terugzien in een telefoon. Niet geheel toevallig lijkt dit samen te vallen met de komende aankondiging van de LG G6.

LG G6 waterdicht?

LG heeft een video online gezet waarin mensen aan het woord komen. Het gaat hierbij om functies die zij graag terug willen zien op een telefoon. Naar aanleiding van de eerdere berichten over de LG G6 en hetgeen wat er nu bekend is, lijkt het erop dat LG hierbij enkele features van de LG G6 onthult.

Er wordt gesproken over een groot scherm (wat handig is voor multitasking) in een kleinere behuizing. Daarnaast moet de smartphone met één hand te bedienen zijn en moet hij niet snel uit de handen glijden. Hetgeen dat het meest opvalt in de video is de waterdichtheid. Dit is ook een wens van iemand uit de video. De kans bestaat goed dat LG de LG G6 waterdicht of eventueel waterbestendig maakt.

Gisteren schreven we al dat de aankondiging van de LG G6 gepland zou staan voor 26 februari 2017, de dag voorafgaand aan het Mobile World Congress. Mogelijk ligt het toestel dan 10 maart in de winkels.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel