LG G6 prototype geeft eerste, goede indruk van nieuw vlaggenschip

LG komt tijdens de komende editie van het Mobile World Congress met de LG G6. Alle informatie wijst hierop, en LG zal een andere weg inslaan dan met de LG G5. Zo zal het toestel niet voorzien zijn van een modulair design. Op internet is nu een LG G6 prototype opgedoken waarbij we de smartphone beter krijgen te zien.

LG G6 prototype

Eind deze maand vindt het Mobile World Congress weer plaats in Barcelona. Voorafgaand aan de beurs houden verschillende fabrikanten hun aankondigingen. Zo ook LG, dat daar de LG G6 zal laten zien aan het publiek. We zagen eerder al een persrender en nog een foto en renders.

Op de foto’s zien we dus een prototype, waarbij het design van de definitieve versie mogelijk nog iets af kan wijken. Er is geen modulair design en mogelijk zou LG ook ervoor gekozen hebben om niet langer meer de mogelijkheid te bieden om de accu te verwisselen. LG zou de LG G6 mogelijk wel voorzien van een waterdichte behuizing. Verder krijgt het toestel een display met een 18:9 beeldverhouding, een dual-camera, een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en een USB Type-C poort. We verwachten dat het design nog wat ‘gefinetuned’ wordt bij de definitieve versie.

LG G6 prototype

Wat vind jij van de LG G6? Laat het weten door een reactie achter te laten onder het bericht.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel