Nieuwe informatie en foto LG G6 beschikbaar: Google Assistant en geen verwisselbare accu

Nieuwe informatie is er beschikbaar over de LG G6. Over een maand zal de nieuwe smartphone aangekondigd worden door LG op het Mobile World Congress. Van de week zagen we al een duidelijke persfoto van het toestel en nu krijgen we wederom een beter beeld van en over de LG G6.

LG G6

De LG G6 moet de minder positieve berichten over de G5 doen vergeten. Het modulaire design is verleden tijd. LG hield als één van de weinigen lang vol om de smartphones te voorzien van een verwisselbare accu, maar bij de LG G6 zal het verwisselen van de batterij niet meer mogelijk zijn, zo melden de nieuwe berichten.

Volgens bronnen bij LG zou de G6 de eerste niet-Pixel smartphone zijn die Google Assistant krijgt. Dit is de spraakassistent van Google zelf. Het nieuws is opmerkelijk omdat Assistant tot nu toe alleen bedoeld was voor de Pixel en Pixel XL smartphones. In eerste instantie had LG liever gekozen voor Amazon Alexa, maar deze was nog niet helemaal klaar voor een breed gebruik.

LG G6 rechts

We zien tevens een nieuwe foto van de LG G6. In plaats van de eerder verschenen linkerkant zien we nu de rechterkant van de LG G6. Te zien is de metalen behuizing met een slot voor de simkaart en mogelijk geheugenkaart. De officiële aankondiging staat gepland voor 26 februari, de dag voorafgaand aan het MWC.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel