Nieuwe LG smartwatches laten zich zien op lage resolutie foto’s

LG komt dit jaar met nieuwe Android Wear smartwatches. Hoe deze horloges eruit gaan zien was nog niet helemaal zeker. Nu zijn er een tweetal afbeeldingen opgedoken waarop deze LG smartwatches te zien zijn.

LG smartwatches in 2017

Het Android Wear platform wordt nieuw leven ingeblazen met versie 2.0 van het besturingssysteem. Ook fabrikanten lijken weer een poging te wagen op het gebied van Wear watches. Op een lage resolutiefoto laat de LG Watch Sport zich zien, deze smartwatch beschikt over een 1,38 inch display en heeft een 430 mAh batterij onder de motorkap. Het horloge zou beschikken over een metalen body met een rubberen horlogebandje.

LG Watch Sport en Style

Het tweede horloge is kleiner en is bekend onder de naam LG Watch Style. De LG Watch Style beschikt over een 1,2 inch display en een 240mAh batterij. Hoewel de Style ook uit metaal vervaardigd lijkt te zijn is nog niet bekend wat voor horlogebandje er bij lijkt te zitten. De bron zou melden dat het om lederen horlogebandjes zou gaan.

Beide horloges worden op 9 februari aangekondigd op een door Google georganiseerde persconferentie. De persconferentie zou nog door Google aangekondigd moeten worden.

Lees ook

Reageer op dit artikel