LG G6 krijgt accucapaciteit van meer dan 3200 mAh

Volgens nieuwe berichten krijgt de accu van de LG G6 een hogere capaciteit dan de eerdere toestellen uit de G-serie van LG. Er wordt gesproken over een accu die meer capaciteit heeft dan 3200 mAh. De nieuwe G6 zal op 26 februari aangekondigd worden.

LG G6 Accu

Er is meer informatie bekend over de accucapaciteit van de LG G6. Bronnen bij LG zouden meer tegenover Koreaanse media hebben gezegd dat de capaciteit van de LG G6 accu meer dan 3200 mAh zal bedragen. De definitieve accucapaciteit is nog niet bekend gemaakt. Dit betekent dat dit de grootste accu wordt tot nu toe bij de G-serie. De LG G5 was namelijk voorzien van een 2800 mAh accu en de LG G3 en G4 kregen een 3000 mAh accu.

LG G6 glas

Volgens de bron zorgt de accu ervoor dat je ongeveer 12 uur lang kunt internetten zonder dat de smartphone aan de lader hoeft. Verwacht wordt dat de capaciteit tussen de 3200 en 3300 mAh ligt. Dit omdat er anders wel gezegd zou zijn dat de capaciteit boven de 3300 mAh ligt.

Meer details moeten we nog even afwachten. DroidApp zal je uitgebreid verslag doen van de persconferentie van de LG G6 op 26 februari.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel