LG H871 met Snapdragon 820 opgedoken in benchmark; is het de LG G6?

Er is op internet een benchmark verschenen van een nieuw LG toestel. Het toestel heeft het modelnummer LG H871 meegekregen en uit de gegevens blijkt de smartphone te beschikken over een Snapdragon 820. Maar is dit de LG G6?

LG G6 met Snapdragon 820?

LG zal tijdens het Mobile World Congress met de opvolger van de LG G5 komen. De smartphone krijgt uiteraard de naam ‘LG G6’. In de afgelopen tijd zijn we steeds meer te weten te komen over de nieuwe telefoon. Zo kwamen we onder andere al te weten dat de Snapdragon 835 dankzij Samsung niet in het toestel te vinden zal zijn. Ook gaan er berichten over een 5,7 inch display en zijn er vrijdag nog foto’s uitgelekt.

LG H871 benchmark

Nu is er een benchmark opgedoken waarbij het gaat over een toestel met het modelnummer LG H871. Of het hier inderdaad gaat om de LG G6, is niet bekend, maar de kans is aanwezig. Opvallend is dat de smartphone in de benchmark uitgerust is met een Snapdragon 820, een relatief gezien verouderde processor. Verder krijgt de LG H871 4GB RAM en Android 7.0 Nougat (en geen versie 7.1).

LG G6 metaal

Of het hier inderdaad gaat om de LG G6 zullen we eind deze maand te weten komen. Aan de dag voorafgaand van het Mobile World Congress houdt LG haar persconferentie. DroidApp zal je hiervan op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel