LG G6 scherm laat zich zien; definitief Snapdragon 821 en beste audio-beleving dankzij Quad-DAC

LG zal over twee weken met de LG G6 komen tijdens het Mobile World Congress. In de aanloop naar het MWC hebben we al veel over het toestel te horen gekregen. Nu zien we een duidelijke foto van het scherm van het toestel en weten we meer over de specificaties.

LG G6: Quad-DAC

LG zal haar nieuwste smartphone, de LG G6, voorzien van Quad-DAC. Middels deze technologie moet de beste audiokwaliteit gegarandeerd worden, zonder vervorming. Daarbij moet ruis tot een minimum beperkt worden in de muziek en een betere balans brengen tussen de kanalen. LG bevestigt de komst hiervan in haar eigen blog. We zagen eerder DAC-ondersteuning al in de LG V20, deze smartphone is -helaas- nooit uitgebracht in Nederland.

LG G6 lek sheet

Snapdragon 821

Ook is er nieuwe informatie opgedoken over de processor die gebruikt zal worden bij de LG G6. Eerder werd al duidelijk dat ‘dankzij Samsung‘ dit niet de Snapdragon 835 zal gaan zijn. Nieuwe informatie die volgens de uitgelekte dia van een presentatie confidentieel zou zijn, beschikt de LG G6 over een Qualcomm MSM8996AC, ofwel de Snapdragon 821.

In de lijst zien we ook nogmaals de bevestiging voor een stof- en waterresistente behuizing en de vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

LG G6 scherm

Scherm

Volgens de informatie beschikt het toestel over een 5,7 inch (2K) display en het frame van het scherm is nu ook opgedoken. Het frontpaneel is op de foto gezet en geeft een indruk van hoe het scherm eruit zal komen te zien. Het werd al eerder duidelijk dat het zal gaan om een beeldverhouding van 18:9 en ook zien we een wat afgerond ontwerp.

Aankondiging

Op 26 februari moet het gaan gebeuren, dan presenteert LG haar LG G6. Uiteraard zal DroidApp uitgebreid verslag doen van de gebeurtenissen rondom het Mobile World Congress.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel