LG bevestigt: G6 is waterdicht en krijgt metalen behuizing (+ nieuwe foto)

LG heeft een nieuwe teaser naar buiten gebracht waarbij we meer informatie krijgen over de LG G6. Zo zal de smartphone waterdicht zijn en is er de metalen behuizing. Wat kunnen we nog meer verwachten van de LG G6? Dat vertelt LG ons nu.

LG G6 waterdicht

LG zal bij de LG G6 afstappen van het modulaire design, waar bij de LG G5 nog vol op ingezet werd. De fabrikant heeft nu op haar website bevestigd dat de telefoon voorzien zal zijn van een metalen behuizing. Ook zal er gebruik gemaakt worden van andere premium design elementen. LG zegt het volgende;

“What’s on your wish list for 2017? Waterproof design? A camera that captures it all at once? The LG G6 has it all—and it’s coming soon! Learn more about its amazing features, like the sleek, full-metal body, state-of-the-art fingerprint scanner and other premium design details.”

Tevens bevestigt LG niet alleen op de site dat de LG G6 ook waterproof is, maar ook in een video. Tegelijkertijd is hij ook resistent tegen stof, zo bevestigt een andere video die LG naar buiten heeft gebracht. Eerder zagen we al de camera-functies en LG UX 6.0. Op 26 februari wordt de smartphone aangekondigd.

Update 22 februari 2017 13:04 uur:

Op het internet is er een foto verschenen met de LG G6 in de hoofdrol. Op de foto zien we de huidige LG G5 met daarnaast de nieuwe LG in het wit. Wat opvalt zijn de afrondingen van het beeldscherm en het grote scherm met minder schermranden.

LG G6 G5

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel