Evleaks: Samsung Galaxy S8 vertraagd en komt later in de winkels

De komst van de Samsung Galaxy S8 is uitgesteld. Eerdere berichten spraken over 21 april 2017, maar die datum gaat niet gehaald worden. Dit meldt de doorgaans erg goed geïnformeerde bron Evan Blass. Maar wanneer kunnen we de S8 dan verwachten?

Samsung Galaxy S8 vertraagd

Er gaat bijna geen dag voorbij waarop de Samsung Galaxy S8 in het nieuws komt. Vandaag is dat niet anders en is er meer bekend over de releasedatum van de S8. De opvolger van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zal niet op 21 april in de winkels liggen. Volgens Evan Blass, aka Evleaks, komt de S8 een week later in de winkels te liggen.

Samsung Galaxy S8

Dit betekent volgens de nieuwste informatie dat het toestel op 28 april verkrijgbaar zal zijn. Ditzelfde geldt ook voor de grotere Samsung Galaxy S8+. De officiële introductie staat gepland op 29 maart en dan vindt Samsung Unpacked 2017 plaats, vermoedelijk in New York. DroidApp zal je uitgebreid op de hoogte houden.

LG zou volgens de berichten mogelijk profiteren van de uitstel van Samsung. Volgens de bron komt de LG G6 in de komende dagen al beschikbaar in Zuid-Korea en staat de wereldwijde release gepland voor begin april.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel