Galaxy S8: wederom nieuwe video opgedoken; ook nieuwe data bekend

Samsung komt eind deze maand met de nieuwe Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Over de smartphones hebben we al veel dingen gehoord, maar toch blijft de hoeveelheid informatie zich uitbreiden. We zien nu een nieuwe video en ook komen we nieuwe data te weten over de lancering en beschikbaarheid.

Galaxy S8 data

Op 29 maart zal Samsung tijdens haar eigen evenement Samsung Unpacked 2017 de nieuwe Galaxy S8 aankondigen. In de afgelopen tijd hebben we al veel gehoord over het nieuwe toestel en nu is er nieuwe informatie bekend over de beschikbaarheid van het nieuwe vlaggenschip. Volgens een doorgaans goed geïnformeerde Koreaanse bron ligt het toestel vanaf 21 april wereldwijd in de winkels. Het plaatsen van een pre-order zou mogelijk zijn vanaf 10 april 2017.

Galaxy S8 data

Video

Er is ook een nieuwe video verschenen waarin we kort de nieuwe Galaxy S8 te zien krijgen. De stickers op het toestel maken duidelijk dat het niet de bedoeling is om ook maar iets van de telefoon naar buiten te brengen. Daar lijkt diegene niet veel waarde aan te hechten. De smartphone is hieronder in de video te zien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel